Erhvervsbyggeri Brugsen I Mariager

Opstart – Brugsen i Mariager tager form

Bjarne Brath A/S Bygge og Entreprenørfirma har igangsat byggeriet af den nye Brugsbygning i Mariager. Dette sker i tæt samarbejde med andre lokale håndværkere, der er underleverandører på erhvervsbyggeriet. Fra den bare sokkel, er der nu rejst elementer og spærkonstruktionen opbygges, samtidig med at der sættes facadesten på bygningen.

Brugsen i Mariager bliver ca. 1900 m2, hvilket er en udvidelse i forhold til den gamle bygning. Erhvervsbyggeriet overfor havnen i Mariager, er et godt eksempel på de hurtige byggemetoder, der er udviklet i dag. Når en virksomhed som en Brugs, hurtigt skal genhuses i nye lokaler, er det nødvendigt med et godt samarbejde mellem de forskellige håndværkertyper, for murer og tømrer skal der arbejdes på byggeriet samtidigt, og det kræver en koordineret indsats af alle involverede håndværkere.

Erhvervsbyggeri er i de senere år blevet en stor del af Bjarne Brath A/S arbejdsområde. Opførelsen af forskellige typer bygninger har givet firmaets tømrer, snedker og murer afdeling en stor erfaring. Opførelsen af den store bygning i Mariager, udføres med effektivt håndværksmæssig viden og håndelag.

Rejsegilde for den nye brugsbygning i Mariager

Septembervejret viste sig fra den smukkeste side da håndværkere, bygherre, og andre deltog i rejsegildet for den nye brugs i Mariager. Formanden for brugsens bestyrelse Jørgen Vittrup holdt en tale, der havde det fantastiske som gennemgående tema. Og fantastisk er det at der godt 4 måneder efter branden, igen er ved at stå en bygning, der kan indeholde dagligvare forretning.

Adspurgt om forskellen på den nye og den gamle bygningsindretning svarer Jørgen Vittrup – Vi har lyttet til det vores kunder var kede af i den gamle bygning, og forsøgt at lave disse ting om. Det er f eks. et bredere indgangsparti og direkte adgang fra frugt og grønt afdelingen til kassen. Dette var et problem tidligere hvor man skulle igennem hele butikken. Og vores slagter bliver dobbelt så stor som tidligere, og kommer blandt andet til at indeholde afdeling for modnet oksekød.

Jørgen Vittrup fremhæver også ny bager afd. med moderne faciliteter til bagning om natten, som noget der er udviklet på. Vores bager afd. får et kvalitetsløft med den nye teknologi, og den større butik kommer til at sikre et bedre overblik over de forskellige varegrupper- slutter Jørgen Vittrup af.

Erhvervsbyggeriet tager form under Bjarne Brath A/S bygge og Entreprenør firmas ledelse. Men en række lokale håndværkere, har også deres store andel i at byggeriet går planmæssigt. Og netop håndværkernes evne til at arbejde sammen blev rost i Jørgen Vittrups tale. Alle sejl er sat for at Mariagers nye brugs kan åbne den 29 november 2014. Byggeriet skrider planmæssigt frem.

Byggeri – Brugsen i Mariager har vokseværk

-Tømrerne fra Bjarne Brath Bygge og Entreprenørfirma sikrer kvaliteten.

Nu går det for alvor stærkt med den nye brugsbygning i Mariager. Bjarne Brath Bygge og Entreprenørfirma opfører erhvervsbyggeriet, i tæt samarbejde med andre lokale håndværkere.

Byggeriet har været projekteret til at skulle stå færdigt inden julen 2014. Og det har krævet et stort planlægningsarbejde, og mange kollegiale hensyn håndværkerne imellem. De mange m2 bliver fyldt med inventar og moderne teknologi, for at skabe en moderne dagligvarebutik.

Der kommer fokus på frugt og grønt samt slagter afdeling i den nye Brugs. Food afd. skal være indbydende, og have de nyeste kølefaciliteter, til at holde madvarerne friske. En erhvervsbygning der skal indeholde en dagligvarebutik, skal bygges solidt. Dette sørger tømrerne fra Bjarne Brath Bygge og Entreprenørfirma for.

Tømrerne hos Bjarne Brath  har også sørget for at byggeriet er isoleret efter de nyeste krav og regler. Dette betyder at bygningen bruger meget mindre energi. Når byggefirmaet Bjarne Brath opfører erhvervsbyggeri, er driftsomkostningerne bagefter, et fokusområde gennem hele byggeriet.

Det er ikke uden forhindringer at bygge en stor dagligvarebutik i Mariager på kort tid. Men håndværkerne har gjort det super godt, og man kan for alvor se hvordan erhvervsbyggeriet kommer til at se ud ude og inde. Det skal nok lykkedes at få kunderne i butikken inden julehandlen 2014 skydes i gang.

Billederne er fra fredag uge 43, hvor der arbejdes med at få bageri, slagter og delikatesse muret færdige, så montage af udsugning og køkken kan komme i gang. Elektriker – og ventilationsfolkene arbejder på at få alt monteret i loftet, inden butiksinventaret skal stilles op.

Afslutning

Brugsen har nu fået de første varer på hylderne, og inventarfolkene er ved at være færdige med montering af alle kølediske,glasskabe, vin reoler mm. Det går stærkt fremad for byggeriet af den nye Brugs i Mariager. Super Brugsen skilte er kommet op på facaden, og indenfor har Brugsens personale nu mulighed for at komme igang med rengøring, og opsætning af de første varer.

Færdigt projekt

Brugsen i Mariager bygges af Bjarne Brath A/S Bygge- og Entreprenørfirma

Siden branden i Brugsen i Mariager d. 18 maj, har bestyrelse og Coop Danmark været i gang med at finde en samarbejdspartner til at bygge en ny Brugs. En række firmaer har været i betragtning til byggeriet.

Valget er faldet på Bygge og Entreprenørfirmaet Bjarne Brath A/S fra Hadsund, som skal opføre en ny dagligvarebutik, på samme plads som den gamle. Holder planen flytter de ind i slutningen af november 2014. De godt 1900 m2 forretningslokaler opføres i samarbejde med andre lokale håndværkerfirmaer, der er med på byggeriet som underleverandører.

Palleteringsarbejdet er igangsat og om få måneder vil der igen stå en Brugs i Mariager, med udsigt over havnen og fjorden.

 

Hadsundfirmaet har stor erfaring i at opføre erhvervsbyggeri, og har blandt andet lavet en tilbygning til Invita i Aalborg syd.

”Erhvervsbyggeri er et område hvor vores dygtige håndværkere har stor ekspertise og indsigt”, udtaler Direktør Bjarne Brath og fortsætter – ”På en opgave som ny Brugs i Mariager, handler det om kvalitet og levering til tiden, så butikken kan komme i gang igen hurtigst muligt”.

Se også  – Erhvervsbyggeriet Jomfrubakken B&B

Bjarne Brath A/S har alle afdelinger indenfor byggeriet internt i firmaet. Tømrer og snedker er hovedfaget, men entreprenør-, maler-, murer-, anlægsgartner og kloak afdeling findes også i firmaet fra Hadsund.

 

Brugsen står færdig og er i drift- Tillykke til alle håndværkere der har deltaget