Tømrerarbejde - Nybyg - Tilbyg

Hos os udfører vi tilbygning og ombygning til fx. private hjem, kontorer, industribygninger, samt offentlige bygninger.

Vi har stor erfaring med tilbygning og ombygning

Hos os udfører vi alle former for til- og ombygning til parcelhuse, kontorer, industribygninger, butikker mm.
En ombygning – med en eventuelt tilbygning – kan give nyt liv til gammelt byggeri og forøge værdien betragteligt. Tomme produktionslokaler kan omdannes til moderne kontorer, eller et udtjent ejendomskompleks kan blive til attraktive ungdomsboliger.

I forbindelse med til- og ombygning kan vi naturligvis både løfte tømrer-, snedkerentrepriser – såvel som hovedentreprise. Alle indblandede underentreprenører arbejder under os, så I kun skal kontakte én person under jeres byggeproces.

Hos os er vi Decra tageksperter

Hvilket gør at vores tømrere og snedkere er fagspecialister i tagrenovering og nye tage.

Gennem hele processen, fra vurdering af eksisterende tag og dets holdbarhed til det nye tag ligger på huset, følger vores byggesagkyndige arbejdet, for at sikre at det færdige tag er lavet korrekt i forhold til gældende regler og byggeskik.

Velfac vindusmestre

Går du med tanker om nye vinduer? Så book et gratis og uforpligtende besøg af BB Bygge & Entreprenørfirma. Du får gode råd om dit vindueskøb fra start til slut. Lige fra overvejelser om design over energi til montering.
Vi er certificeret VELFAC VinduesMester.

Når vi bygger nyt – for dig

Er det de samme tømrere og snedkere der lægger tag på og bygger resten af huset. Dette sikrer, at håndværkerne er kvalitetsbevidste og omhyggelige fra soklen og hele vejen op til det færdige hus står klar til indflytning.

Søger du en tømrer eller en snedker? Så læs videre her! Hos BB Bygge & Entreprenørfirma udfører vi alt i tømrer- og snedkerarbejde og praler gerne med, at vi er specialister i renovering og nye tage.

Nybyggeri til tiden – og til den rette pris

Er der tale om større projekter, som for eksempel nybyggeri, kan det også betale sig at kontakte os. Vi har stor erfaring indenfor alle grene af tømrer– og snedkerfaget og er derfor i stand til at imødekomme de fleste ønsker.