Tømrerarbejde - Nybyg - Tilbyg

Hos os udfører vi tilbygning og ombygning til fx. private hjem, kontorer, industribygninger, samt offentlige bygninger.

Vi har stor erfaring med tilbygning og ombygning

Hos BB Bygge og Entreprenørfirma udfører vi tilbygning og ombygning til private hjem, kontorer, industribygninger, samt butikker og offentlige bygninger.

En ombygning – med en eventuel tilbygning – kan give nyt liv til gammelt byggeri og forøge værdien betragteligt. Tomme produktionslokaler kan omdannes til moderne kontorer, eller et udtjent ejendomskompleks kan blive til attraktive ungdomsboliger.

Ved parcelhuse kan f.eks. kviste, udestuer og en ombygning af tagetagen forbedre boligen, så den lever op til familiens behov mange år fremover.

I forbindelse med tilbygning og ombygning kan vi naturligvis løfte tømrer-, snedker- og murerentrepriser – såvel som hovedentrepriser. Alle indblandede underleverandører arbejder under os, så I kun skal kontakte én person under jeres byggeproces. Dette sikrer et trygt og godt overblik, arbejdsgangen bliver grundig og du er som kunde sikret en nem kontakt undervejs.

Eksempler på tømrer- og snedkerarbejde.

  • Tagarbejde, spær, tagbeklædning
  • Lette ydervægge
  • Udvendige vinduer og døre
  • Lette skillevægge
  • Lofter
  • Trægulve
  • Nyt køkken- og badinventar via kendte samarbejdspartnere

Når vi bygger for dig

Er det de samme håndværkere som er tilknyttet projektet i hele byggeperioden. Dette sikrer, at håndværkerne er kvalitetsbevidste og omhyggelige fra start til slut.

Byggeri til tiden – og til den rette pris

Er der tale om større projekter, kan det også betale sig at kontakte os. Vi har stor erfaring indenfor alle grene af tømrer– og snedkerfaget og er derfor i stand til at imødekomme de fleste ønsker.