Nybyggeri – hus I Viborg

Nybyggeri

Nybyggeri i Viborg opført af Bjarne Brath Bygge og Entreprenørfirma

– Miljøklasse A hus i gul sten, der overholder trykprøvningskrav til 2015 huset.

Det 85 m2 store hus i Viborg, er blevet genopbygget efter brand der lagde huset i ruiner. Indretningen er lavet så spildplads er minimeret, og husets rum er lyse og indbydende. Huset er lavet så der ikke er meget udvendig vedligehold fremover.

Køkken og stue er i et, med et stort vinduesparti ud til haven. Dette sikrer masser af lys i rummet. Fra stuen er der adgang til 2 værelser, og udgang via havedør til terrassen.

Ude i forgangen er der vaskesøjle og bryggers samt indgang til moderne stort badeværelse. Badeværelset er holdt i lyse farver, lavet rengøringsvenligt, og med stor bruseniche. Håndvask og skabe er placeret modsat, og har masser af plads til håndklæder ol. under vasken.

Nybyggeri fra Bjarne Brath Bygge og Entreprenørfirma

Når håndværkerne og projektledelsen går i gang med et nybyggeri, er det vigtigt at bygherren ved hvad han får for pengene. Dette sikres via en grundig gennemgang af byggeplanen og en løbende opfølgning på projektet. Når huset er overdraget til bygherren, er der efterfølgende gennemgang, der skal sikre at huset lever op til det aftalte.