Løvdal Vodskov

Bjarne Brath A/S favner bredt

Det går stærkt hos Entreprenørvirksomheden Bjarne Brath A/S. Virksomheden ekspanderer hurtigt og har i dag afdelinger i både Hadsund, Terndrup og Aalborg. Sidstnævnte er et pejlemærke for Bjarne Brath A/S, der satser stort på netop Aalborg-området og den dynamik, der præger den nordjyske hovedstad. Flotte projekter som blandt andet Løvdal-byggeriet i Hammer Bakker vidner om virksomhedens formåen, ligesom også et Siemens-byggeri i den kommende tid eksponerer Bjarne Brath i Aalborg og omegn.

– Vi har jo rødder i Hadsund-området, men nu er vi efterhånden ved at få fodfæste som entreprenørvirksomhed i Aalborg, konstaterer byggeleder Henrik Nørgaard. – Vi har med stolthed afsluttet byggeriet af et institutionsbyggeri på Bodil Hjorts Vej i Vodskov udenfor Aalborg. Byggeriet er baseret på stor æstetisk kvalitet, og det er med til at understrege vores formåen, tilføjer Henrik Nørgaard.

Står for hele processen

Bjarne Brath A/S er en moderne byggevirksomhed. Firmaet favner bredt og tilbyder både tømrer-, murer- og malerarbejde, ligesom kloak-, anlægsgartner- og entreprenørarbejde indgår i rækken af tilbud. – Det skaber klare fordele, konstaterer Henrik Nørgaard. – Vi kan levere næsten alle aspekter af en byggeproces. Derudover samarbejder vi med en række pålidelige leverandører – heriblandt arkitekter og byggeingeniører. Med andre ord er totalentrepriser en af vores store forcer, men vi udfører alt fra reparationer til nybyggerier.