Decra Tag

30 års produktgaranti

 

Kvalitets tag

Mange danske husejere bor i huse, hvor taget er ved at forfalde og derfor trænger til at blive renoveret. Andre ønsker blot at give huset et nyere og mere kvalitetspræget udseende. Uanset årsagen til at skifte taget, er Decra et tag med masser af fordele:

Lyddæmpende tagplader

På mange tagtyper kan et haglvejr nærmest lyde som en trommesolo. Decra har unikke lyddæmpningsegenskaber, der sikrer et flot tag, der også kan nydes indendørs.

Kvalitet der holder

Decra pladerne er bygget op omkring en kerne af stål, som er pålagt en legering af Aluzink og belagt med enten keramisk farvet stengranulat eller slagfast pulverlakering.

30 års produktgaranti

‘De mange fordele og de mange års gode erfaringer med Decra betyder, at Icopal er overbevidst om produktets kvalitet. Derfor tilbyder vi den bedste garanti på markedet, nemlig en 30 års produktgaranti på alle vores Decra produkter.

Et let tag med hurtig og enkel oplægning

Decra Classic og Elegance har en meget lav vægt og kan derfor lægges oven på de fleste eksisterende tagløsninger.

Mange varianter

Decra produceres forskellige i mange varianter og farver.

Lokalt firma udnævnt til autoriseret tagekspert

Hadsundfirmaet fejrer udnævnelsen til autoriseret Decra tagekspert med at præsentere ny Decra-tagtype til moderne byggeri

Man er stolte over den nyerhvervede titel som Decra-tagekspert på Bygmestervej 8 i Hadsund, hvor Bygge- og entreprenørfirmaet Bjarne Brath A/S holder til. Dels fordi Icopals Decra-tage er noget nær det bedste tag man kan få for penge og dels fordi, at man ikke kommer sovende til certificeringen som autoriseret Decra-tagekspert.

Vi har været på en stribe kurser og uddannelsesforløb i at montere Decra- og Quadro-tage hos ICOPAL. Og, nu er vi klar til at løfte opgaven med at lægge tag på, så det lever op til både Icopals, kundens og vores egne høje krav om kvalitet, fortæller John Jensen(21411013), projektleder hos Bjarne Brath A/S.

Bjarne Brath var det åbenlyse valg

Hos Icopal er man meget tilfredse med tilføjelsen af Bygge- og entreprenørfirma Bjarne Brath til deres nøje udvalgte netværk af Decra-taglæggere.

Det er et firma, som i forvejen levede op til de høje krav, vi stiller til vores Decra-tageksperter. Krav vi stiller for at sikre, at vi vitterligt leverer, det vi selv kalder markedets bedste løsning. Derudover havde de hos Bjarne Brath i forvejen personale med en stor teoretisk og praktisk viden omkring Decra-tage, hvilket bestemt var en fordel, oplyser Hans Helverskov, Chefkonsulent hos Icopal Danmark.

15 års monteringsgaranti for tage monteret af Decra-tageksperter

Decra er lyddæmpende, højkvalitets tagplader bestående af en stålkerne belagt med aluzink. Tagpladerne fås i mange varianter og farver. Er et hus belagt med Decra-tagplader, ses det ofte som et vægtigt salgsargument i en ejendomsmæglers salgspræsentation.

Producenten af den velrenommerede tagtype, Icopal, har da også så stor tiltro til sit produkt, at får man sit tag monteret af en autoriseret Decra-tagekspert, så får man 15 års garanti på udførelsen og 30 år på selve produktet.

Det betyder, at er der fejl ved produktet, eller finder kunden eller vores kvalitetskontrol, at monteringen ikke lever op til Icopals standarder, så kommer vi ud og udbedrer skaderne uden beregning. oplyser John Jensen.

Og ifølge John Jensen, så er det ikke bare et markedsføringskneb.

Det er vitterligt det bedste tag på markedet. Det er flot, funktionelt og i meget høj kvalitet. Vi har lavet eftersyn på 25 år gamle Decra-tage, og bortset fra det slid, som vind og vejr har påført dem, så fejler de ikke det fjerneste. Der er ikke en finger at sætte på dem, fortæller John Jensen, der blankt erkender, at han er fagligt meget stolt over at være godkendt til at montere Decra-tage.

Præsenterer det nye Quadro-tag på demonstrationshus

Hos Bjarne Brath A/S fejrer man udnævnelsen til Decra-tagekspert med at lægge det nyeste medlem af Icopals tag-familie, Quadro, på et demonstrationshus i Bælum.

Quadro-taget har samme egenskaber og kvaliteter som Decra-tagene. Men det har et mere moderne look, og egner sig derfor perfekt til moderne byggeri. Det er virkeligt et smukt tag. Vi skal montere det på et hus på Hurupvej 19 9574 Bælum i uge 33, så påtænker man at få lagt nyt tag på, så anbefaler jeg derfor kraftigt, at man kører forbi huset og ser, hvor flot det tager sig ud, fortæller John Jensen.

Det klassiske og elegante tag

 • Kraftig stålkvalitet og 30 års produktgaranti
 • Flotte farver og fuldt tilbehørsprogram
 • Let tag med hurtig og enkel oplægning på alle typer hældningstage
  Lyddæmpende tagplader
 • Udført med en kraftig og yderst hårdfør pulverlakering
 • Velegnet til både nybyggeri og renovering
 • 15 års udførelsesgaranti ved valg af Decra Tagekspert

Galleri – Decra Tag

QUADRO BY ICOPAL® – Danmarks nye designtag

Quadro by Icopal er en innovativ og nytænkende tagløsning, som er oplagt til dem, der vil gå nye veje og ønsker en visuelt opdateret ejendom, som ikke ligner de andre på vejen. Quadro er et stilrent og minimalistisk designtag, som skiller sig ud med sine rene, smukke linjer. Produktkvalitet og holdbarhed er helt i top og bygger på Icopals mere end 100 års erfaring med produktion af tage i høj kvalitet.
Quadro er udviklet ud fra et patenteret design i 4 flotte farver. Det er let og hurtigt at montere og kan anvendes til både nybyggeri og renovering. Quadro er produceret af letvægtsmaterialer, således at det kan monteres på alle typer hældningstage. Og selvfølgelig findes der et fuldt tilbehørssortiment til Quadro.

Danmarks nye designtag

 • Kraftig stålkvalitet og 30 års produktgaranti
 • Flotte farver og fuldt tilbehørsprogram
 • Let tag med hurtig og enkel oplægning på alle typer hældningstage
 • Lyddæmpende tagplader
 • Udført med en kraftig og yderst hårdførpulverlakering
 • Velegnet til både nybyggeri og renovering
 • 15 års udførelsesgaranti ved valg af Decra Tagekspert

30 års produktgaranti

Når du vælger en Quadro løsning, er du sikret et kvalitetsprodukt og en produktgaranti, du kan stole på. Icopal yder en produktgaranti, der er en væsentlig udvidelse af de rettigheder, køber normalt har i henhold til købeloven eller lovgivningen. Garantien betyder, at Icopal i tilfælde af gennemtæring inden for garantiperioden lader Quadro tagplader og/eller Quadro tagtilbehør udskifte/reparere, herunder betaler arbejdsløn for nedtagning og oplægning.

Hvorfor vælge QUADRO BY ICOPAL®?

 • Æstetisk og unikt look i patenteret design
 • Velegnet til både nybyggeri og renovering
 • 4 flotte farver og fuldt tilbehørsprogram
 • Kraftig stålkvalitet og 30 års produktgaranti
 • Kraftigere end normale ståltage
 • Giver beskyttelse mod regn, hagl, sne, is og sol. Og pladerne er stormsikrede
 • Let og hurtig at montere
 • Minimal vedligeholdelse

Læs mere på designtag.dk